Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Също така туитираме, ако чуем за страхотна продажба с нашата емисия Corporettedeals Twitter.) Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, както и в Instagram или от нашата RSS емисия.
Refinery29 ви предоставя съвети относно изграждането на облекло, като съпоставите две парчета наведнъж.
Блогът на New York Times Well изглежда на високи токчета, както и тяхното въздействие върху нашите тела (които започват като на пръв поглед изгодни, но, не изненадващо, в крайна сметка не са толкова страхотни).
Racked има летни съвети за грижа за обувките.
Lifehacker споделя инструмент за идентифициране на вашия тип персонаж – както и кварц говори за това как точно вашият герой може да повлияе на успеха на вашата професия.
The New York Times разглежда културата на преумора, както и нейните последици, докато над законодателството има парче от Ели Мистал за това, което е загубено, както и придобито с решение да напусне Biglaw.
The Guardian съобщава за ново проучване, което изглежда опровергава стереотипа на навиците „Queen Bee“ сред жените в висшето ръководство.
New York Times разглежда проблема какво да завърши със замразени ембриони, които може би вече не са необходими от хората или двойките, избрали да ги защитят.
Ето вашия смях на седмицата от лука: полезните насоки на FIFA към играчите на Световното първенство по жените.

Наскоро на Corporettemoms …
Говорихме за подаръци за Деня на бащата.
Кат сподели някои снимки както за майките, така и за немоми.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте майка или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.