Тениски на тениски на тениски на Kickstarter

колекция от тесто
Doughboy е изключителна колекция от тениски, които наистина искам да подкрепите мъжете. Разбрах, че се основава на концепция, която вече се проверява от добре разбрана собственика на марката на тениските, както и стилът на тази колекция се влияе от поп културата, но харесвам изпълнението на тях. Стилът е точно това, което очаквам да видя на графични тениски, ако не сте напълно верни на минималистичните дизайни. Както и играчките за кекс – са толкова готини! Това наистина са опаковката на тениските. Вярвам, че това е привлекателен проект, който трябва да се случи, защото в крайна сметка видях, че много бедни се финансират. Това не би трябвало да има проблем в това отношение.
Собственикът на марката е Джоел Фонтан – концепцията на марката беше повлияна от неговата майка, хлебар, както и прекрасен производител на тарталети. Интегрирайки това с неговите подобни филми, излезе концепцията на Doughboy. Към него се присъединиха дизайнера Феликс Лафлам, той се опита да открие колкото е възможно повече за стартиране на компания, да се сдобие с организация, наречена „Доверието на принца“, която го насочи къде да започне, както и какво да внимава. След като откриха най -добрите продуценти за играчката/опаковката, последната стъпка е финансирането, както и тук Kickstarter влезе в игра.
Тениските са 100% памук на пръстени. Всички те ще бъдат етикетирани, с номер, както се произвеждат. Тъй като тениските са ограничени, Джоел вярваше, че би било страхотно хората да разберат кой номер тениски са получили. Цифрите ще представляват покупката, която са направени. Те ще имат отпечатан етикет на шията, показващ размер, както и ръководство за пране.
Тениски за тениски на тениски на тениски на KickstarterDoughboy на тениски на KickstarterDoughboy на Kickstarterthe Packaging:
Опаковката е висока 25 см с ширина 15 см. Той ще има куха средна, както и глава, която се отваря, за да съхранява тениските вътре. Той е конструиран от PVC винил, както и е създаден във фабрика за играчки в Китай. В бъдеще ще имам множество различни герои, дори някои бебета герои, за линията на младите, които имаме предвид. В идеалния случай те в крайна сметка са колекционерски, тъй като също ще се окажат ограничени издания.
Doughboy PackagingDoughboy PackagingFacebook и Twitter за Doughboy

0/5 (0 отзиви)

Posted in Uncategorized