Кост на седмицата: Talbots

За забързани работещи жени, прилягането обикновено е най -простото облекло, което трябва да хвърлите сутрин. Като цяло, тази функция не е за интервю, прилягащи за жените, които трябва да бъдат толкова традиционни, както и фундаментални, колкото получавате – вместо това тази функция е за малко по -различното прилягане, което е модерно, но все пак професионално. Доволна в сряда! Не съм важен фен на бялото, което се прибира – сигурен съм, че дори и да съм предпазлив, по някакъв начин бих се оказал с мастило/храна/град/петна от малко дете в рамките на минути – обаче, ако можете да го издърпате, Проверете продажбата в Talbots, където безпроблемният Crepe Fit е част от огромната продажба на червен закачалка на магазина. Остават ограничени размери от всички парчета в други цветове, но слоновата кост последователно е на склад. (Дори там полите „пропускат“ са почти разпродадени – но ако инспектирате на дребници, остава тон, както и може да си струва да опитате, ако изберете малко по -къс подгъва, отколкото това, което се представя така или иначе). Якето, което е представено по -горе (Talbots без сезон Crepe два бутони Blazer), предлагано единствено онлайн, е до 90 долара (беше 199 долара), както и яке Peplum (на снимката по -долу) също е до 89 долара. Панталоните (подписи без сезони панталони с прав крак) бяха 119 долара, но сега са 54 долара. Предлагат се две съвпадащи поли: въображаемият (безпроблемен креп пола), беше 99 долара, но сега е 42 долара; Също така има пола за тромпет за 42 долара.

P.S. По -скоро няколко от предишното ни прилягане на седмицата са в продажба – закръглихме няколко от тях на Pinterest. P.P.S. Какво вярвате в този нов дълъг блейзър от ASOS (със съвпадащи къси панталони)? Това ли е версията за 2014 г. на съюзника McBeal-епохата с къса пола? (L-All)
Тази публикация съдържа партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, разработена да предложи на нас, за да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:

Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -новите ни съобщения точно тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа