Дрехи за Curvy Expert

2018 Актуализация: Все още сме като тази обобщение на марки за дрехи за Curvy Professional, но ако сте бюст професионалист, може да искате да проверите няколко от другото ни съдържание, Включително нашето много скорошно обобщение на най -доброто бельо, което ще стигнем в Nordstrom.
Има ли някакъв вид марки за работно облекло, които се занимават с професионалната крива жена? Посетител V се чуди …
Не съм плюс размер – обаче съм крива. Както и в, не харесвам много магазини за облекла, тъй като наистина не мога да оформя един размер в циците си, но изглежда матрично следващия размер нагоре. Аз онлайн във Великобритания, както и наскоро намерих Pepperberry като разкритие (допълнителен избор на размери за цици!), Но нещата се отклоняват от страната на задръстена (и материалите не винаги са най-добрите). Някакъв тип други марки, които се грижат за професионалното криво момиче или просто се приспособяват?
Интересен въпрос, v! Като някой, който винаги е бил голям от гърдите, ние говорихме много за работно облекло за кривата жена-от удобни за крива блейзери до поръчка на рокли до блузи за бюстините. Наскоро обаче не сме направили обзор, така че нека да разгледаме. (И посетител V, помислете за себе си късметлия, че сте във Великобритания – винаги съм откривал там, за да има много отлични избори!)
На снимката: рокля на Eshakti с тонове персонализирани опции; Започва от $ 69.95.
Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!

{Psst: 10 неща за обличането професионално, ако сте бюст}
Някои отлични марки, както и в интернет магазините, които трябва да отбележим:
Pepperberry/Bravissimo. Както отбелязва Visitor V, това е отлична марка, която е специализирана в „стилове, които харесват вашите цици“. Бих помислил за това, както и за неговия сайт за братя и сестри, Bravissimo, за да бъде OGS на дрехи, подходящи за бюст.

Сейнт Бустиер смята себе си за „водещ дизайнер за бюсти жени“, както и те имат куп рокли, подходящи за работа, блейзери, както и други.

Eshakti се фокусира върху дрехи, подходящи за бюджета, които можете (достъпно) да промените, за да отговарят на вашите нужди. Можете да закупите по рутинни размери или по размер по поръчка, като им осигурите вашите определени измервания на бюста/талията. Добавете различно деколте, различна подгъва, различни ръкави – всичко това е само с няколко долара повече. Други онлайн магазини, които ви позволяват да купувате персонализирани дрехи, включват Sumissura, Moi-Même, Mood by Me, Elsa, както и мен (само рокли).

Campbell & Kate се фокусира върху белите блузи – „Формирайте фронтовете за монтаж на бутони за D чаши, както и по -високо.“ Хубаво! Разходите започват около 160 долара, но не забравяйте да инспектирате секцията за разрешение за няколко късметлии. Други марки, които се фокусират върху блузи, които не са гости, включват линията на ризата на Rochelle Behrens ‘Marks & Spencer “No Peep”.

Изключително Кристен се фокусира върху „шикозни модни за по -големи пазвата“.

На снимката по -горе, някои отлични рокли тениски за жени с големи гърди: черно / бяло / синьо / оранжево

Изобщо не работно облекло, но вярвах, че ще осигуря специален вик в края на Lands за техните удобни за бюста бански костюми в размери, колкото DDD-отлична подкрепа, отлични продажби. (Bravissimo също запаси плувни костюми.)

Това са марките, за които разбирам – дами, разбирате ли за всеки тип други? За тези от вас, които са криви, но не плюс размер, какви са предпочитаните от вас „редовни“ марки? Някакъв вид техники или съвети, или за оразмеряване, пазаруване или шивачество?
Това са всички много популярни сутиени, които посетителите обичат:
Любим на читателя, много популярни сутиени включват (горен ред): лилаво / сиво / тен / син (долен ред): дантела / черен / червен / дантела