Anna Aniskina – Интервю на художника

, толкова е чудесно да се присъедини Ана Анискина да се присъедини към нашата група от допринасящи дизайнери, тук в Tshirt Factory. Тя носи такова удоволствие със стиловете си на модели, както и с очарователни герои, че просто трябваше да видим коя е квалифицираната жена зад тях. Така че попитахме – както и тя [се оказа] един от най -истинските, най -забавните и освежаващи дизайнери, с които говорихме, както и се надяваме, че и вие виждате това, от интервюто на художника по -долу:
Оана: Здравей, Ана! На първо място, нека ви приветствам в квартала на нашите дизайнери, както и да ви благодаря, че ви отделихте време да направите това с нас! Моля, кажете ни много повече за вашето изкуство, както и за стила на стила, както и за това, което ви накара да в крайна сметка сте дизайнер.
Анна: Здравей, Оана! Кажете благодаря на вас – надявам се, че нашето партньорство ще бъде очарователно за всички нас, както и че това няма да е най -уморителното интервю във вашия блог :)). Така че, да видим. Завърших Санкт Петербург, определяйки Академията за изкуство, както и стил като реставратор на икони, както и картини. Както можете да видите, той е изключително далеч от това, което правя сега. След изключително кратко време разбрах, че искам много повече въображение, както и уникалност в моята професия, както и разчитам на дигиталното изкуство, както и илюстрацията. Но не съжалявам за годините, които прекарах в университета – класическото ми образование винаги ми помага във всичко, което правя.
Edgenefuloana: Точно как или кога започнахте да илюстрирате на експертно ниво?
Анна: Все още не се чувствам на експертно ниво. Откривам всеки ден … винаги има нещо, което не разбирам :).
Оана: Откъде идва мотивацията ти?
Анна: Един от приятелите ми, изключително умел художник, винаги заявява, че ако чакате вдъхновение, най -вероятно няма да направите нищо. Работата всеки ден е всичко, от което се нуждаете. Както и ако наистина харесвате това, което правите, както и аз, това не е трудно.
Оана: Как точно бихте обяснили стила си?
Анна: Това е схематично, цветно, безплатно, както и малко момичешки.
Флорални флорални плочи на перо Countlesoana: Да, затова бяхме толкова екстатични, че се присъединихте към нашия квартал, както и малко разтревожени от вашия отговор. Какви инструменти използвате? Отивате ли на 100% цифрово или има ли хартия?
Анна: Работя по различни начини. Често рисувам в Adobe Illustrator директно с таблет Wacom, но понякога вземам концепции от моята скица или следа срещу скици, както и ги нахлувам в Illustrator.
Оана: Има ли нещо, което особено предотвратявате да използвате във вашите илюстрации?
Анна: Не харесвам кръв, кости, както и черепи. Дори се украсяват с рози, както и с диаманти.
Оана: Е, ние се чувстваме чести, че ни се доверихте. Коя беше най -трудната задача, върху която някога сте работили?
Анна: Това беше, когато тренирах като реставратор в една от църквите в Сент-Петербург. Върнахме картини на изключително висок таван, както и прекарвахме всички дни на скелета, както и на Stepladders. Беше изключително трудно физически, както и изключително уморително-почистване на праха от векове с много много малки четки. Вярвам, че това беше моментът, в който взех решение, че харесвам дигиталното изкуство …
Vintage Patternoana: Можете ли да назовете няколко от предпочитаните от вас стилове, както и защо ги харесвате? (лични или от други дизайнери)
Анна: Наистина се възхищавам на Nordic Design. Скандинавия е моята дълготрайна любов. Обожавам интериори, текстил, архитектура, графична, както и каквото и да е с премахване, както и лек скандинавски дух. Няма да посоча никого, тъй като просто харесвам значителен брой дизайнери, както и художници в различни области.
Бъдете моята Валентинеоана: някакъв вид графични дизайнери, на които се възхищавате?
Анна: Харесвам много дизайнери, както казах. Всеки ден откривам много повече, както и много повече за нови хора, които са завладяващи, както и изключително талантливи. Въпреки това наистина се възхищавам на художници, а не дизайнери. Предпочитаният ми художник е Пол Сезан, както и някои руски художници.
Оана: О, виждам. Вашият стандартен фон се отнася до повърхността. Някакъв вид думи от препоръки за всеки индивид, който тепърва започва като илюстратор/графичен дизайнер?
Анна: О, не! Кой съм аз да препоръчвам нещо на някого!? Вярвам, че ако наистина искате да започнете да рисувате, не изисквате никакъв вид съвети, освен на вашия учител, разбира се. Удоволствие от него! Това е всичко, което мога да кажа.
Оана: Твоята честност беше наистина освежаваща, Анна. Кажете благодаря на вас, когато още веднъж за забавното интервю, както и ние гледаме напред към чисто нови стилове в бъдеще.
Моля, споделете вашите мнения в секцията за коментари – бихме искали да чуем някои коментари за нашия най -свеж член на квартала!

0/5 (0 отзиви)

Posted in Uncategorized